avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Platitor de impozit pe profit lunar
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Platitor de impozit pe profit lunar

Buna ziua!

Am o firma infiintata in iunie anul acesta. In sept am angajat o persoana. Sunt neplatitoare de tva, platitoare de impozit pe profit trimestrial. decl. 112 o depun tot trimestrial?
Intrebarea mea este cand devin platitor de impozit pe profit lunar? In ce situatie?
Cel mai recent răspuns: t.simona , utilizator 10:54, 29 Septembrie 2011
Impozitul pe profit se plateste la trimestru..indiferent de situatii:D
nu confundati cu Tva..cind veti deveni platitor de Tva veti depune vectorul la trimestru..apoi depasind CA peste 1oo.ooo de euro deveniti platitor de TVA lunar..
decl.112 da la trimestru..

Pentru firmele infiintate in cursul anului declararea si plata impozitului pe salar si a contributiilor se face lunar. Se poate insa opta pentru plata trimestriala, daca preconizati ca va veti incadra in conditii. Optiune se va exercita pina in 30.10.2011.

A se vedea Circulara 406870/22.09.2011 punctul 3.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere declaratia 112 gabitza1980 gabitza1980 Buna dimineata.Avem o societate platitoare de impozit micro cu 6 salariati toti angajati in 2011.C.A pe 2010 =0.Am depus declaratia 112 lunar inclusiv luna ... (vezi toată discuția)
D 112 trimestrial hrincaionela hrincaionela daca in anul 2010 soc nu a avut angajati dar are incepand cu 2011 depune trimestrial sau lunar d112? (vezi toată discuția)
Declaratie 112 trimestriala ContSters138151 ContSters138151 Buna seara, Am o firma care se incadreaza la depunerea trimestriala a decl 112, trebuia sa merg sa depun o decl 010 la Finante pana in data de 31.10.2011 ... (vezi toată discuția)