Am o firma infiintata in iunie anul acesta. In sept am angajat o persoana. Sunt neplatitoare de tva, platitoare de impozit pe profit trimestrial. decl. 112 o depun tot trimestrial?
Intrebarea mea este cand devin platitor de impozit pe profit lunar? In ce situatie?
Impozitul pe profit se plateste la trimestru..indiferent de situatii:D
nu confundati cu Tva..cind veti deveni platitor de Tva veti depune vectorul la trimestru..apoi depasind CA peste 1oo.ooo de euro deveniti platitor de TVA lunar..
decl.112 da la trimestru..
Pentru firmele infiintate in cursul anului declararea si plata impozitului pe salar si a contributiilor se face lunar. Se poate insa opta pentru plata trimestriala, daca preconizati ca va veti incadra in conditii. Optiune se va exercita pina in 30.10.2011.
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.