avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 390 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Programul \"Zilele femeilor intreprinzator\"
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Programul "Zilele femeilor intreprinzator"

Zilele Femeilor Întreprinzător

Agenţia pentru Implementarea Proiectelor şi Programelor pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii anunţă organizarea seminariilor informative “Zilele femeilor întreprinzător “ de către Oficiile Teritoriale pentru IMM si Cooperatie (OTIMMC).

Detalii pentru acest program gasiti pe [ link extern ] --/

Obiectivul principal al Programului este cel de promovare a unui sistem de informare care să faciliteze mobilitatea femeilor pe piaţa forţei de muncă şi dezvoltarea aptitudinilor antreprenoriale ale acestora în scopul implicării lor în structuri economice private.
Vor fi susţinute prezentări şi vor fi puse la dispoziţia beneficiarelor informaţii necesare în conturarea sistemului concurenţial actual, venindu-se în sprijinul participantelor care vor să-şi lărgească cunoştinţele şi să fie competitive în condiţiile economice actuale.

Pot participa la seminar femeile care au cetăţenie română şi care îndeplinesc la data depunerii formularului de înscriere - Anexa 2, următoarele criterii de eligibilitate: au vârsta peste optsprezece ani şi au cel puţin studii medii definitivate.

Din data de 27 septembrie 2011 ora 10.00, aplicantele se pot înscrie la seminarul informativ „Zilele femeilor întreprinzător”, prin completarea formularului on-line, care poate fi găsită pe site-ul [ link extern ] /

Antreprenoriatul in randul femeilor este in crestere in ultimii ani.
Invit persoanele care isi doresc cu adevarat sa lucreze cu fondurile europene, o sursa importanta de finantare, sa participe la discutie

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 14:00, 29 Septembrie 2011
Multumim frumos pentru ca ne-ati prezentat Programul initiat de aippimm.ro: "Zilele femeii intreprinzator".:)
Sper sa fie util tuturor persoanelor care acceseaza acest forum.

O zi frumoasa va doresc si dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anunt important programul start 2012! Daniela Bolog Daniela Bolog Inscrierea in cadrul Etapei de finantare a implementarii celor mai bune planuri de afaceri prin Alocatie Financiara Nerambursabila in limita bugetului alocat ... (vezi toată discuția)
22.03.2010 data de lansare a 3 programe nationale! Daniela Bolog Daniela Bolog 1) Programul START Programul UNCTAD/EMPRETEC Romania pentru sprijinirea dezvoltarii intreprinderilor mici si mijlocii. Incepand cu data de 22.03.2012 ora ... (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile firma traduceri? drlngd drlngd Buna, Tocmai mi-am obtinut atestatul de traducator.exista o modalitate de finantare nerambursabila pe care sa o corelez cu faptul ca sunt traducator autorizat ... (vezi toată discuția)