avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... subventii acordate cursantilor din fonduri europene ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

subventii acordate cursantilor din fonduri europene nerambursabile

am absolvit cursurile de calificare organizate de localitatea noastra in colaborare cu o fundatie ,proiect cofinantat din fondul social european.si ni s-a spus ca la final,vom primi o suma de bani(asta acum 6 luni)..Nici pana in ziua de azi nu ni s-a dat niciun ban,si culmea,culmea,alti absolventi,ce au terminat in urma noastra 0ce-i drept alt curs dar tot din acelasi proiect)au primit banii imediat ce si-au ridicat diploma...noi,cei ce nu si-au primit subventia de fiecare data cand ne ducem la primarie sa intrebam ce se intampla,dau vina p cei de la fundatie..cand sunam de la fundatie,dau vina pe cei de la primarie.nu mi se pare corect ce fac ,mai ales ca ultima oara cand am fost sa intrebam de bani,ni s-a spus ca nu o sa primim nimic,iar diplomele nu sunt bune de nimic,pt ca nu sunt recunoscute.ce-i de facut in situatia asta?
Cel mai recent răspuns: Alvaro Liniers , Avocat 15:40, 29 Septembrie 2011
Eu cred ce puteti sa lamuriti tot de la autoritate de management pentru programe POSDRU, program operativ sectorial dezvoltare resurselor umane, din cadrul Ministerului Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale, sau organismele intermediare. Aici puteti vedea oficial adresele: [ link extern ]
O zi buna!.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dubla finantare bursa posdru, bursa de studiu danielw danielw Bună ziua, Masteratul la care m-am înscris face parte din sistemul integrat de programe de masterat - PROMISE\" - POSDRU/86/1.2/S/61810, proiect selectat ... (vezi toată discuția)
Cursuri finantate din fonduri structurale europene gbrlcostache gbrlcostache Am facut un curs gratuit printr-o firma de formare profesionale din orasul meu.La inscriere ni s-a spus ca acest curs este gratis si la sf. lui ni se ... (vezi toată discuția)
Practicant in cadrul unui proiect posdru andreea_dede andreea_dede Buna ziua! Sunt un membru al unui grup tinta dintr-un proiect finantat de POSDRU. Acesta a avut loc intre lunile octombrie 2010-martie 2011. Este, mai ... (vezi toată discuția)