avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general In ce cont ??
Discuție deschisă în Contabilitate în general

In ce cont ??

Am primit o factura de la director pe care scrie brosura informativa, am inteles ca pt un concediu a primit la promotie pt 10 zile cand vrea -100 lei.Factura este in val. de 100 lei, pe ce cont sa il trec?
Directorul va merge in concediu probabil in Decembrie , iar factura este pe societate nu pe pers. fizica.
Este chel deduct sau neded. ??
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 20:17, 6 Octombrie 2011
Pe 658 cu un analitic pt ch nedeductibila. O fi factura emisa pe numele societatii dar cheltuiala este una in interes personal.Factura e in rosu sau in negru?!Daca e in rosu lasati-o pe contul 658 deductibil.
Cum adica este in rosu sau in negru?
La ce va referiti?
Multumesc
In mesajul dvs initial suma de 100 de lei apare o data cu minus si o data cu plus. Probabil n-am inteles eu foarte bine despre ce este vorba.
Scuze, factura este in negru de 100 lei.
@luciapap, daca factura este in negru cum beneficiati de discount? Inteleg ca o reducere....In acest caz, sincera sa fiu eu nu pricep nimic.

Alte discuții în legătură

Venituri - inregistrare contabila monica1968 monica1968 Buna ziua,as dori sa ma ajutati in urmatoarea problema:cum inregistrez in contabilitate venituri incasate prin banca de la o societate de asigurare,provenite ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli aferent dosar dauna sacko sacko Sa- produs un accident rutier. C/v reparațiilor aferent autovehicului implicat, ce se află în dotarea firmei transportatoare, este efectuat de o firma ... (vezi toată discuția)
Greseala din luna septembrie luciapap luciapap Buna seara, acuma am descoperit ca in Sept. din greseala, o factura ce reprez verificare la masina directorului am trecut-o la chelt neded ct 6581.3,si nu am ... (vezi toată discuția)