avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general In ce cont ??
Discuție deschisă în Contabilitate în general

In ce cont ??

Am primit o factura de la director pe care scrie brosura informativa, am inteles ca pt un concediu a primit la promotie pt 10 zile cand vrea -100 lei.Factura este in val. de 100 lei, pe ce cont sa il trec?
Directorul va merge in concediu probabil in Decembrie , iar factura este pe societate nu pe pers. fizica.
Este chel deduct sau neded. ??
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 20:17, 6 Octombrie 2011
Pe 658 cu un analitic pt ch nedeductibila. O fi factura emisa pe numele societatii dar cheltuiala este una in interes personal.Factura e in rosu sau in negru?!Daca e in rosu lasati-o pe contul 658 deductibil.
Cum adica este in rosu sau in negru?
La ce va referiti?
Multumesc
In mesajul dvs initial suma de 100 de lei apare o data cu minus si o data cu plus. Probabil n-am inteles eu foarte bine despre ce este vorba.
Scuze, factura este in negru de 100 lei.
@luciapap, daca factura este in negru cum beneficiati de discount? Inteleg ca o reducere....In acest caz, sincera sa fiu eu nu pricep nimic.

Alte discuții în legătură

Venituri - inregistrare contabila monica1968 monica1968 Buna ziua,as dori sa ma ajutati in urmatoarea problema:cum inregistrez in contabilitate venituri incasate prin banca de la o societate de asigurare,provenite ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli aferent dosar dauna sacko sacko Sa- produs un accident rutier. C/v reparațiilor aferent autovehicului implicat, ce se află în dotarea firmei transportatoare, este efectuat de o firma ... (vezi toată discuția)
Greseala din luna septembrie luciapap luciapap Buna seara, acuma am descoperit ca in Sept. din greseala, o factura ce reprez verificare la masina directorului am trecut-o la chelt neded ct 6581.3,si nu am ... (vezi toată discuția)