avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Neplata salariului de catre angajator
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Neplata salariului de catre angajator

Am lucrat la o firma 2 luni si 10 zile mai exact 1 iun.-10 aug. si as mai avea de primit restul de plata pe iulie si pe 10 zile din august, bani pe care nu i-am primit nici in ziua de azi pe motiv ca nu mi-au iesit inca actele pentru semnat :-/ (banuiesc ca e vb. de statul de plata pe august ca pe iun. si iul. le-am semnat) In concluzie, nu mi se pot da banii pana nu semnez acele hartii? va
multumesc.
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 09:46, 30 Septembrie 2011
Salariul se plateste lunar si in mod normal trebuia sa fie intocmit demult acel stat.Pentru luna august declaratia D 112 care se depune la ANAF avea termen 25.09.2011 si nu se poate face decat in baza statului de salariu intocmit pentru luna august.Incercati din nou sa luati legatura cu angajatorul dat fiind ca a expirat termenu depunerii declaratiei D 112.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lnchiderea lunii iunie dan61 dan61 Buna ziua as dori sa va intreb daca inchiderea lunii iunie se face in luna August dupa expirarea celor 20 de zile de la afisarea listei de intretinere ? (vezi toată discuția)
Declaratia 112 cimpazu cimpazu buna seara, am depus D112 online, nu am primit mesaj de eroare, am descarcat si recipisa dar in momentul transmiterii nu mi-au primit decat D112pdf. D112xml ... (vezi toată discuția)
Amenda administratia financiara ? severinvlad severinvlad Administratorul asociatiei mele nu s-a lamurit la timp cum este cu depunerea on-line a declaratiei 112 si a facut-o abia acum. Pentru luna octombrie s-a depus ... (vezi toată discuția)