avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... examen admitere in avocatura
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

examen admitere in avocatura

Buna vreau sa dau examen la anul pentru admitere in barou am carti dar sunt editii mai vechi poate sa ma indrume si pe mine cineva ce carti sa-mi cumpar . Au aparut in librarile mai ales ca acum cu modificarile noului cod civil s-au schimbat foarte multe.Astept raspuns
Cel mai recent răspuns: doina_dumitru , utilizator 21:42, 2 Octombrie 2011
Drept Penl,partea generala-C-tin Mitrache,C. Mitrache-Drept penal roman. Partea generala - Contine in extras Partea generala din Noul Cod penal - Editia a VIII-a, revazuta si adaugita (2010) ;
Drept Penal,partea speciala-Tudorel Toader-Drept penal roman. Partea speciala. Editia a 5-a, revizuita si adaugita (2010) ;
Drept procesual civl-V.M. Ciobanu,G. Boroi,T. C. Briciu-Drept procesual civil. Curs selectiv. Teste grila. Editia 5 (2011) ;
(Codului de proceduar Civila i se vor aduce cateva modificari prin Legea nr. 71/2011 (de punere in aplicare a NCC),in vigoare de la 1 Octombrie.
Drept Procesual Penal-recomandabil ar fi tratatul prof. Ion Neagu,insa acesta nu este actualizat in conformitate cu "Mica Reforma",dar daca vrei sa inveti dupa acest autor,il poti actualiza tu.
Sau Mihail Udroiu-Procedura penala. Partea generala. Partea speciala. Este o carte de sinteze,autorul avand si o carte similara (tot sinteze) la drept penal-partea generala si partea speciala.

La Drept Civil zic ca ar fi mai bine sa mai astepti inainte de a achizitiona carti,pana vor mai aparea mai multe lucrari din care sa poti alege.
pentru OEPA,Legea 51/1995 (republicata),Statutul profesiei de avocat (republicat) si Codull Deontologic al avocatilor din U.E.

...si eventual culegeri de spete/grile. :)

Multumesc mult Luiza pentru raspuns o sa caut cartile recomandate de tine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce carti mai sunt de referinta la intrarea in barou? CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 eu am terminat facultatea in 2001 am facut o pauza mare si as dori sa ma pregatesc ptr admiterea in avocatura in oct 2012 insa efectiv nu stiu care sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2012 ardeleanradualexandru ardeleanradualexandru Salut ! Care sunt cartile dupa care imi sugerati sa ma pregatesc pentru admiterea in barou ? :D.... Am cateva dar nu stiu daca sunt destul de bune ... ms ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2012 marinescum marinescum Va rog frumos poate sa imi spuna cineva bibliografia la toate cele 4 materii ce se vor da la examen? va multumesc anticipat. (vezi toată discuția)