avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării Codebitorul creditului Prima Casa este afectat
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

Codebitorul creditului Prima Casa este afectat

Vroiam sa va intreb daca persoana care este codebitoare intr-un credit prima casa este in vreun fel afectata de acest lucru?Va intreb deoarece cel care a fost de acord sa fie codebitor in creditul pe care vreau sa-l fac vrea la randul sau sa faca un credit ipotecar obisnuit, nu Prima Casa.
Am intrebat acest lucru la banca la care vreau sa fac creditul si mi s-a spus ca nu ar afecta , apare doar ca informatie!Insa au fost banci care mi-au spus ca l-ar afecta! Aveti cunostinte despre acest caz?

Alte discuții în legătură

Coplatitor la credit de nevoi personale iliana105 iliana105 Buna seara,am si eu o intrebare la toti cei care stiu sa imi raspunda:fratele meu vrea sa faca un credit de nevoi personale cu valoare ipotecara la BCR ,insa ... (vezi toată discuția)
Contractele de credit ipotecar curse intinse debitorilor si codebitorilor. ulivia ulivia Va scriu in speranta ca voi gasi pe cineva care sa ma ajute Despre ce este vorba.In urma cu doi ani d e zile sotul meu a acceptat sa fie codebitor intr-un ... (vezi toată discuția)
Schimbare codebitor credit ipotecar FlorinM85 FlorinM85 Buna ziua!Acum opt ani am luat un credit ipotecar pe 35 de ani,insa avnd nevoie de un codebitor,iar sotia neavand venituri,l-am luat pe cumnatul meu.Acum sotia ... (vezi toată discuția)