avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii contract ptr administratori
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

contract ptr administratori

In cazul in care detin o firma impreuna cu un asociat si am functia de administrator, imi trebuie obligatoriu contract de angajare? Dar daca doresc sa stau si eu la firma sa vand produse?Multumesc anticipat !

Alte discuții în legătură

Redeschidere activitate srl cu asociat unic nina_2005ro nina_2005ro Buna ziua, In fapt lucrurile stau asa: detin o societate al carui administrator si asociat unic sunt, srl-ul cu domeniul principal de activitate transport ... (vezi toată discuția)
Obligativitate angajare asociat/administrator la firma proprie bocai bocai Sunt asociat si administrator al firmei proprii, cu activitate de comert cu amanuntul produse alimentare. Pot sa prestez activitatea de vanzator fara sa fiu ... (vezi toată discuția)
Asociati,vanzare, magazin mixt. budurca budurca Bună ziua, Suntem 3 asociați la o firma cu magazine mixte si doar unul are calitatea de administrator. Ceilalti doi au voie sa vanda in magazine fara a fi ... (vezi toată discuția)