avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Asociati,vanzare, magazin mixt.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Asociati,vanzare, magazin mixt.

Bună ziua,
Suntem 3 asociați la o firma cu magazine mixte si doar unul are calitatea de administrator. Ceilalti doi au voie sa vanda in magazine fara a fi angajati? Adica daca in cazul unui control ITM suntem pasibili de amenda.
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:50, 18 Februarie 2019
ce forma juridica are firma?
Societatea este srl
Nu este obligatoriu ca un asociat sau administrator de SRL sa aiba contract de munca ... exercitarea atributiilor se face in baza actului constitutiv al societatii sau al contractului de mandat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ca asociat si administrator al unei societati comerciale, pot lucra fara contract individual de munca? adriacst adriacst Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema . Eu si sotul meu suntem asociatii unei SRL, eu detin si calitatea de administrator. Am deschis un ... (vezi toată discuția)
Asociat si contractul de munca claudelmai82 claudelmai82 Buna ziua. Am un SRL unde sunt 2 asociati si administratori. Pot sa cooptez inca un asociat ca sa nu ii mai fac contract de munca? De fapt este obligatoriu ca ... (vezi toată discuția)
Administrator societate comerciala - angajat societate contasalarii contasalarii Buna ziua In cazul unui magazin satesc mic (la tara) administratorul este cel care aprovizioneaza si vinde marfurile. In acest caz trebuie neaparat sa i se ... (vezi toată discuția)