avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... nelamurire granituire rog ajutor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

nelamurire granituire rog ajutor

Buna ziua,

In anul 2008 am cumparat un teren agricol prin vanzare cumparare, in cota de 1245 mp din 6887 mp. Am realizat un plan de amplasament si delimitare a imobilului,tabla de miscare parcelara si fisa imobilului cu un topograf autorizat. In continuare, am intabulat pe mine imobilul cu titlu de vanzare cumparare in cota de 1245 mp.
De curand am avut niste probleme cu un vecin al imobilului si doresc sa-l actionez in instanta pentru granituire. El are iesirea din indiviziune asupra cotelor sale de proprietate printr-o sentinta judecatoresca anterioara dobandirii terenului de catre mine.
Intrebarea mea este: pot sa-l actionez acum in instanta pentru granituire sau mai intai trebuie sa-mi fac si eu sistare de indiviziune?
Pentru ca am auzit mai multe variante, va rog mult sa-mi dati un raspuns avizat.

Va multumesc mult!

Alte discuții în legătură

Ajutor granituire va rog TRAIAN78 TRAIAN78 Buna ziua, In anul 2008 am cumparat un teren agricol prin vanzare cumparare, in cota de 1245 mp din 6887 mp. Am realizat un plan de amplasament si ... (vezi toată discuția)
Intrebare indiviziune TRAIAN78 TRAIAN78 Buna seara, In anul 2006 am cumparat un teren agricol, prin act de vanzare cumparare, pe care l-am intabulat cu titlu de vanzare cumparare, facandu-i si o ... (vezi toată discuția)
Vânzare tern extravilan LucianNeatu LucianNeatu Sunt proprietar a doua titluri de proprietate împreuna cu moştenitorii persoanelor ce erau proprietari ca şi mine. Cum pot sa vând partea ce mi se cuvine ... (vezi toată discuția)