avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... DOSAR DEFINITIVAT RESPINS
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

DOSAR DEFINITIVAT RESPINS

Buna seara ,sunt absolventa a Univ.Spiru Haret promotia 2007, limba si literatura romana , de 2 ani de ma inscriu la examenul de definitivat si de fiecare data dosarul este respins , prima data la Univ.din Craiova si anul acesta la Univ.Bucuresti ,ambele Universitati au invocat motive diferite ,prima hg1082 /2003 care de fapt arata ca in acel an specializarea si forma de invatamant FR.la care eram inscrisa era autorizata sa functioneze provizoriu , si cea de-a doua reclama faptul ca in anul 3 2005-2006 m-am transferat la forma de invatamant ID. care primise autorizare de functionare provizorie inca din 2004 .In tot acest timp nu am facut decat sa ma plimb intre Universitati si Minister de la care am primit raspuns o data ca in anul 1 de studiu facultatea trebuia sa fie acreditata sau autorizata provizoriu si alta data ca Universitatea este singura care poate lua decizii in cazul meu . Detin o diploma care nu este contestata de nici o instanta din Romania deci este perfect legala ,sunt titulara in invatamant ,am sustinut un examen national , nu stiu ce sa mai fac va rog ajutati-ma cu un sfat . Va multumesc !

Alte discuții în legătură

Pot fi promovata la studii superioare crimea crimea Lucrez in administratia locala si anul acesta adica 2009 am terminat facultatea respectiv Universitatea Spiru Haret specializarea contabilitate informatica ... (vezi toată discuția)
Spiru haret -autorizat sau nu? stephie06 stephie06 Buna ziua. Am o nelamurire. Specializarea pe care am terminat-o era autorizata sau nu? Diploma este valida sau nu? Am termina Spiru Haret, LLR, ID, 2007. - ... (vezi toată discuția)
Despre spiru haret M. V. M. V. Buna seara! Sunt absolventa a Facultatii de Geografie (licenta si master) din cadrul Universitatii din Craiova, forma de invatamant zi,buget.M-am hotarat sa ... (vezi toată discuția)