avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Despre Spiru Haret
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Despre Spiru Haret

Buna seara!
Sunt absolventa a Facultatii de Geografie (licenta si master) din cadrul Universitatii din Craiova, forma de invatamant zi,buget.M-am hotarat sa urmez o a doua facultate in cadrul Univ.Spiru Haret din Craiova,dar sunt cam nehotarata, deoarece am 2 optiuni:fie Stiinte Administrative, in cadrul Facultatii de drept si admin.publica, fie Facultatea de psihologie. Prima facultate este in Craiova si este acreditata,dar despre psihologie nu am nicio informatie. Stiu ca aceasta facultate, de psihologie, este in cadrul univ din Bucuresti, dar ca o pot urma si cei din alte orase la ID.....Eu vreau sa urmez o facultate la ZI, deoarece nu vreau sa am probleme apoi, sa nu fie recunoscuta. Dvs. ce stiti? Credeti ca daca ma inscriu la psihologie la ID in Craiova, voi avea probleme la finalul studiilor?Dupa noile legi, ar trebui sa sustin examenul de licenta in cadrul altei facultati? Va rog sa ma lamuriti in aceasta privinta,daca stiti.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters98245 , utilizator 01:25, 18 Iulie 2011
Pai se pare ca centul teritorial al Spiru Haret de la Craiova este pe lista MECI a unitatilor teritoriale ale SH care functioneaza legal.

Conform CNEAA singura forma de studiu acreditata la Facultatea de Sociologie si Psihologie este cea de la zi.

La Craiova sunt acreditate doar doua facultati ale SH, Facultatea de
Management Financiar-Contabil din Craiova și Facultatea de Drept i
Administraie Public
din Craiova

[ link extern ]
[ link extern ]
Ultima modificare: Luni, 18 Iulie 2011
ContSters98245, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Absolventa spiru hare (fac. drept) promotia 2009 CEF CEF Buna ziua, as dori sa intreb si eu la randul meu bsolventa a Univ. Spiru Haret, promotia 2009, la forma ID, ce demersuri ar trebui facute in cazul in care ... (vezi toată discuția)
Pot fi promovata la studii superioare crimea crimea Lucrez in administratia locala si anul acesta adica 2009 am terminat facultatea respectiv Universitatea Spiru Haret specializarea contabilitate informatica ... (vezi toată discuția)
Spiru haret Plesa Narcis Plesa Narcis Ieri 14.07.2009, MECI a publicat 2 liste cu specializarile si formele de invatamant acreditate sau autorizate provizoriu din cadrul Universitatii Spiru Haret, ... (vezi toată discuția)