avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... radierea masinii
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

radierea masinii

buna ziua.am si eu o intrebare la dvs.am cumparat acum vreo cateva luni un matiz de la un domn,domnul avea masina de la o firma intrata in faliment,pe talon e scris instrainat catre el....eu am luat-o de la el cu contr vz-cump.avand toate actele,cartea masinii,talon,fiscal,etc.ink n-am inmatriculat-o pe numele meu.intrebarea e urmatoarea:pot circula asa?cat timp?cum aflu daca el a radiat-o sau nu?sau daca era radiata de firma de dinainte?are placutele cu nr ink pe ea...mentionez k am trecut-o la financiar la mn in cele 30 zile...
cu multumiri
Cel mai recent răspuns: ContSters165075 , utilizator 23:56, 3 Octombrie 2011
Va adresati serviciului rutier si verificati daca este radiata.In acest caz nu aveti voie sa circulati pe drumurile publice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Înmatriculare auto fără fiscal User96 User96 Salut ! Am o problema de curând am achiziționat o masina dar la finalizarea contractului de v/c nu am primit fiscal. Urmând in zilele următoare sa ma ... (vezi toată discuția)
Timbrul de mediu patrucata patrucata buna ziua!am o nelamurire referitoare la acest timbru de mediu...am cumparat recent un logan, inmatriculat in ianuarie 2005, am facut contract de vanzare- ... (vezi toată discuția)
Intrebare cirnu cirnu Bună seara,am și eu o întrebare dacă îmi cumpăr o mașină și o trec la impozit pe sectorul de care aparțin și circul cu autovehiculul tot pe numele ... (vezi toată discuția)