avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cand as putea sa-mi fac reabilitarea judecatoreasca
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cand as putea sa-mi fac reabilitarea judecatoreasca

am avut o condamnare de 3 ani si 4 luni cu executare si am fost incarcerat pe data de 09.12.2004 si eliberat conditionat pe data de 22.09.2006 -fapta ptr care am fost condamnat complicitate la inselaciune art 26 si 215 cp va rog frumos sa-mi spuneti cat ar trebui sa mai astept pana sa incerc sa-mi fac reabilitarea.
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 09:39, 5 Octombrie 2011
Nu va ajuta cu nimic intrarea in vigoare a noului cod penal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rebilitarea cazierului gclejan gclejan acum 3 ani am luat o amenda penala pe care am platit-o , pe data de 3 februarie 2011 s-au facut 3 ani , cazierul se sterge automat ? (vezi toată discuția)
Reabilitarea silvano_pirvulescu silvano_pirvulescu Buna ziua am si eu o intrebare pentru dvs am suferit o condamnare de 7 ani pentru infractiunea de talharie,in anul 1993.am ispasit condamnarea si in anul ... (vezi toată discuția)
Reabilitare judecatoreasca speta SABINA BB SABINA BB o persoana fizica vrea sa se reabiliteze judecatoreste.Indeplineste conditiile pentru prima condamnare dar mai are pe rol un dosar penal pt. care nu are ... (vezi toată discuția)