avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Proces verbal de compensare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Proces verbal de compensare

Pt o compensare a 2 facturi cu o valoare mai mare de 10.000 RON, cu vechime mai mica de 30 de zile, este necesara inregistrarea la IMI, sau sunt suficiente ordinele de compensare si un proces verbal de compensare?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: amalianeag , utilizator 12:25, 4 Octombrie 2011
Facturile cu valori peste 10.000 ron nu se compenseaza decat prin IMI, chiar daca ele nu si-au depasit scadenta cu peste 30 de zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Operatiune de compensare margareta teodorescu margareta teodorescu Am citit destul de mult despre compensare dar nu stiu sigur de aceea caut ajutor. Am o factura care intrece 10.000 ron dar care nu are data scadenta. Trebuie ... (vezi toată discuția)
Ordine de compensare Flori David Flori David Este obligatoriu ca pentru o compensare intre 2 firme, ambele sa initieze ordine de compensare? Daca initiaza doar o societate si se mentioneaza pe verso atat ... (vezi toată discuția)
Ordine/procese verbale de compensare simonk_4you simonk_4you am o mare problema: sunt la inceput de drum in ceea ce priveste contabilitatea si am nevoie de legea care reglementeaza procesul de compensare. am gasit pe net ... (vezi toată discuția)