avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 364 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... este obligatorie pentru angajat depunerea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

este obligatorie pentru angajat depunerea certificatelor de concediu medical la ambii angajatori?

Eu sunt angajata cu contract de munca pe durata nedeterminata la doi angajatori de stat. Trebuia sa depun concediile la ambii angajatori?
Precizez ca unul dintre acestia (nu cel la care am functia de baza) este o institutie de învăţământ, iar in perioada concediilor medicale am rugat colegii profesori sa ma suplineasca, eu ridicand venitul integral. În acest timp, de la celalalt angajator am ridicat indemnizatia de concediu medical (de regulă pentru copil bolnav în varsta de pana la 7 ani).
Daca nu am depus si deci nu am solicitat plata de la ambii angajatori, am gresit? Sunt pasibila de vreo raspundere?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:31, 26 Mai 2021
Întrebarea este alta: dacă sunt obligata sa duc medical și la al doilea angajator, atâta timp cât eu nu vreau...

Ultima modificare: Miercuri, 26 Mai 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic
Nu este obligatoriu acest lucru, este dreptul dvs sa depuneti concediile medicale la ambii angajatori pentru a fi platite

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copii concediu medical cu sau fără stampila și semnătura. bună ziua! as vrea sa știu dacă în cazul concediului medical, ... ioana.steaua ioana.steaua Bună ziua! As vrea sa știu dacă în cazul concediului medical, dacă eu lucrez la 3 scoli și la fiecare trebuie sa duc copii de pe concediu, este nevoie de ... (vezi toată discuția)
Concediu medical functia de baza gina.bratu gina.bratu O angajata are functia de baza la o alta firma , este in concediu medical , firma unde are functia de baza ii plateste concediul medical iar la noi unde este ... (vezi toată discuția)
Concediul medical mihavisa mihavisa In cazul in care lucrezi cu contract individul de munca la doua societati (ai doua locuri de munca legale), certificatul medical se poate duce la ambele locuri ... (vezi toată discuția)