avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contributia la FNUASS
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contributia la FNUASS

Buna seara,

detin un spatiu comercial, inchiriat, realizand venituri din cedarea folosintei bunurilor. Am primit astazi o decizie de impunere de la CASPH, conform careia mi se spune ca am de plata o suma la FNUASS, pt. perioada 2005-2010.
Mi se pare aiurea, deoarece eu stiam ca atata timp cat realizez un venit din salarii ( din 1998) si cotizez la fnuass, nu trebuie sa mai platesc. S-a schimbat ceva in acest sens??? Iar daca am de plata, se poate considera ca datoria a fost prescrisa, atata timp cat eu am primit instiintarea dupa 6 ani???
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns!

Multumesc si o seara buna!
Ultima modificare: Marți, 4 Octombrie 2011
Crispy, utilizator

Alte discuții în legătură

Decizie impunere cnas pe venituri obtinute din inchiriere spatiu locativ. tristanciufu tristanciufu Sora mea locuieste si lucreaza in strainatate, de aprox. 15 ani, avind dubla cetatenie. Detine un apartament, in Romania, care a fost inchiriat in ... (vezi toată discuția)
Contributie la sanatate din venituri din chirii? Anamaria1313 Anamaria1313 Buna ziua, am o intrebare daca ma puteti ajuta, am un apartament inchiriat, contactul de inchirere este inregistrat la Finante pentru suma incasata platesc 16 ... (vezi toată discuția)
Venituri catre casa de sanatate ramfu ramfu buna ziua, am o intrebare. am un apatiu comercial inchiriat de foarte mult timp unei societati comerciale. spatiul este proprietatea mea si a sotului ... (vezi toată discuția)