Pot sa spun ca ce mi se intampla mie, nu cred ca s-a mai discutat aici, si rar se mai intalneste.
- La data de 01.08.2008 am fost implicat intr-un accident rutier, in care nu am avut absolut nici o vina, iar in urma acestuia a rezultat doar vatamarea mea. Circulam noaptea regulamentar pe ruta ocolitoare soseaua pipera, aproape de Porsche Romania, si am sarit efectiv cu masina peste un damb de pamant, NE-PRESEMNALIZAT, NE-SEMNALIZAT, aflat pe mijlocul soselei, pe toata latimea acesteia. Practic cei care efectuau lucrarile acolo, au inchis soseaua cu un damb de pamant de 1.5 metri inaltime, deviind ruta pe camp, fara a folosi ABSOLUT NICI UN SEMN DE ATENTIONARE, NICI UN REFLECTORIZANT, NIMIC ! Era noapte si de asemeni si ploua. Nu l-am putut observa la timp si am sarit peste.
- Am fost transportat cu salvarea la Floreasca la urgente. Diagnostic: vertebra tasata la coloana vertebrala. Am fost spitalizat 4 zile. Am fost externat si a trebuit sa stau imobilizat la pat 30 de zile, cu un corset ortopedic pe mine.
- In acest timp, mi s-a facut dosar penal in cercetare pentru auto-vatamare. Permisul mi-a fost retinut, desi nu am incalcat nici o regula de circulatie.
- Mi-am prelugit dovada pentru o luna, la Parchetul Buftea, iar dupa ce mi-a expirat am constatat ca nu pot sa o mai prelungesc, probabil stiti cu toti de ce (ordonanta anti-constitutionala etc). Am tot umblat pe la parchet, am vorbit cu mai multi procurori...NIMIC. Dovada nu se poate prelungi. Iar dosarul s-ar putea sa mai dureze ceva pana la solutionare, desi am dat deja declaratie CA NU DEPUN PLANGERE IMPOTRIVA MEA, si situatia e cat se poate de simpla: auto-vatamare, fara a avea nici cea mai mica vina.
Deja am cheltuit milioane, poate zeci de milioane pe taxi-uri. Este incredibil ce se intampla in tara asta. Din cauza unor nenorociti care lucreaza la drumuri si lasa lucrarile nesemnalizate, ajung in spital, raman toata viata cu o vertebra tasata, mi se face dosar penal, si culmea fix acum, se mai da si o ordonanta prin care nu mi se mai poate prelungi dreptul de a circula, pana la solutionarea dosarului, care poate dura luni bune. E posibil asa ceva ???? Sa mi se ia dreptul de a conduce, dobandit, fara sa incalc absolut nici o regula de circulatie ?
Am nevoie de ajutor. Am ajuns cu rabdarea la maxim. Daca e vreun avocat care ma poate ajuta, sub orice forma, sa imi recapat permisul sau dovada, platesc oricat. HELP!
Cum reiesea din decizia Curtii Constitutionale...
Se face cerere la Procuror, acesta DISPUNE prelungirea dovezii, va da un document cu care va duceti la Politie si acolo prin semnatura Comandantului se prelungeste dovada...
Nu stiu de ce chestia asta nu a intrat in vigoare imediat...si ne-au lasat sa asteptam mai bine de o luna fara dovada...dar e bine ca s-a rezolvat...credeam ca o sa mai stau mult si bine fara....