avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere contract furnizor de internet
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere contract furnizor de internet

Buna ziua,
Am incheiat contractul cu respectivul furnizor in urma cu 7 luni avand oferta promotionala cu primele 6 luni din abonament gratuite. Abonamentul a fost de fapt prelungit, inainte avand acelasi furnizor. Problema este ca de cateva luni de zile, internetul merge din ce in ce mai prost cu tot mai multe intreruperi. As dori sa stiu daca pot apela la vreo lege (stiu ca s-a facut anul trecut o modificare la legea nr. 296/2004 privind Codul consumului si la Legea nr. 193/2000 privind clauzele abuzive din contractele încheiate între comercianţi şi consumatori). Cum pot aplica aceasta lege la situatia mea, ce trebuie sa fac efectiv? Sunt de acord sa platesc cele 6 luni gratuite dar nu mai mult. Am vreo sansa?
Cel mai recent răspuns: BX , utilizator 08:48, 11 Octombrie 2011
Solicitati in scris furnizorului de servicii rezilierea contractului pentru proasta calitate a serviciilor prestate, daca refuza adresati-va Comisariatului judetan pentru protectia consumatorilor.
Ultima modificare: Miercuri, 5 Octombrie 2011
ContSters145448, utilizator
Exista vreo posibilitate sa ma ajutati cu un model de astfel de cerere?
Accesand acest link veti gasi model de cerere pentru rezilierea contractului de furnizare servicii internet.Consultati si contractul incheiat cu firma de internet si vedeti daca nu gasiti o clauza conform careia contractul poate fi reziliat de catre dumneavoastra pentru furnizarea de servicii care nu corespund calitativ.[ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 6 Octombrie 2011
ContSters145448, utilizator
Faceti sesisari scrise (prin e-mail) si daca nu se rectifica situatia dupa 3 sesizari, atunci procedati la cererea de reziliere. Sesizarile au rostul de a demonstra ca au existat probleme cu conexiunea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caluze abuzive in contracte Enescu Raluca Enescu Raluca Va rog ajutati-ma si pe mine cu un raspuns clar (indicand si articolul din lege) referitor la clauzele abuzive din contractele de servicii si nu numai. Sunt ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract internet wireless mishu83 mishu83 Mi-am facut contract pentru internet cu Zapp(Cosmote) acum 2 luni pe perioada de 24 luni. As dorii sa stiu daca cu noua lege (de reziliere a contractelor ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract internet dupa legea 161/2010 daniel77 daniel77 Am fost client al unei firme ”A” ce oferea servicii de internet (am platit taxa de instalare 100 RON si abonamentul lunar, iar rezilierea s-a ... (vezi toată discuția)