avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Decret despre gratiere
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Decret despre gratiere

Este adevarat cu noul decret despre gratiere?va rog Sami respundeti daca da cand se pun in vigor si pt ce pedepse este valabil?
Personal,nu am cunostinta de un asemenea decret.
Nu exista nicio propunere pentru a se emite un astfel de decret.
buna ziua!!!concubinul meu in data de 29iulie 2012 a fost retinut pentru omor din culpa...incadrarea lui a fost de la 5 la 15 ani....iar incadrare ia mers pe scadere cu o treime din pedeapsa pt recunoasterea faptei art.320 indice 1 aia ar veni de la 3 ani si 7 luni la 10 ani...din care avocatu ia cerut subminim special. care se adauga si suspendarea ce a avut-o anter de 1 an si 2 luni intrebarea mea este urmatoare ARE POSIBILITATEA SI EL SA FIE GRATIAT SAU MACAR SA MEARGA CU INCA O REDUCERE CU O TREIME DE PEDEAPSA!?el saptamana asta luni a fost lasat in pronuntare su doar maine aflam condamnare lui
Nu există la această dată decât un proiect privind graţierea.Nu ştim dacă va fi adoptat şi dacă se va afla în vigoare . Deci nu vă faceţi speranţe deocamdată .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gratiere- descontopire pedepse Elenadaria Elenadaria Buna ziua am si eu o intrebare pentru persoanele care activeaza in domeniu sau cunoscatori. Odata cu aceasta gratiere este posibil ca pedepsele sa se ... (vezi toată discuția)
Noul cod penal cosminaa cosminaa Ce se mai aude de legea gratierilor? odata cu intrarea in vigoare a noului cod penal se fac si gratieri sau aminstii? sau macar se redozeaza si pedepsele care ... (vezi toată discuția)
gratierea unor pedepse elelnacristina elelnacristina am vazut la tv ca sa propus o lege ca anumitor persoane private de libertate li se va gratia pedeapsa...imi poate explica cineva ??? multumesc (vezi toată discuția)