avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutorul pentru incalzire
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutorul pentru incalzire

as dori sa stiu daca detin o masina cu motor de 1,8 16 v,dar din 1999 adica 11 ani nu pot beneficia de ajutorul de incalzire ca citea in ziar ca daca masina e mai veche de 10 ani as putea beneficia.va multumesc
Cel mai recent răspuns: BEN46 , utilizator 12:28, 6 Octombrie 2011
De asemenea, de subventie pentru incalzirea locuintei nu vor beneficia nici proprietarii autoturismelor care depasesc 1.600 cm3 si nici cei care poseda remorci, scutere de apa sau utilaje agricole.

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subventie caldura pentru o persoana care a vandut teren la inceputul anului adrianabresug adrianabresug o pf care este pensionata pe caz de boala a vindut in februarie un teren ,in adeverinta de la anaf ii apare acest venit ,se ia in calcul la subventia pt ... (vezi toată discuția)
Ajutor incalzire ada123456 ada123456 daca am masina din 2001 si remorca in 2005 , ma incadrez ? (vezi toată discuția)
Subventie caldura adonisvigalex adonisvigalex Am o dacia 1307 care in cartea de identitate este trecuta ca mixta iar cei de la primarie au trecuto ca autoutilitara si acum ma obliga sa restitui subventia ... (vezi toată discuția)