avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Legi sau articole pt reparatia unui drum public
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Legi sau articole pt reparatia unui drum public

buna ziua,va rog sa ma sfatuiti ce demersuri se fac pt ca primaria sa repare singurul drum public la care avem acces,drum care n-a mai fost reparat de pe vremea lui Ceausescu si pe care in prezent se poate circula doar cand este seceta si atunci doar cu tractor 4x4.Drumul public este singura legatura a mai multor familii ce au propietati in zona in care locuiesc.In plus impreuna cu mine locuiesc un copil mic si 3 persoane in varsta,una dintre ele avand gradul 2 iar celelalte doua gradul 1,fiind netransportabile ( dupa cum reiese si din actele medicale), motiv pt care in cazul unei eventuale interventii medicale noi nu-i putem duce la spital si nici spitalul la noi nu poate venii :D .In urma cu doi ani am facut o cerere,am strans semnaturi si am inaintat-o la primarie,dar.....culmea s-a pierdut.Totusi la insistentele noastre a fost trimis cineva cu buldozerul din dotarea primariei si a lucrat 6 ore la un drum paralel la care putem ajunge numai daca i-am platii 100 E unei persoane pe-al carei teren ar trebui sa trecem si numai trecand prin curtea si pe drumul privat al unui prieten care nu are pretentii materiale ci singura conditie ar fi sa nu circulam cand ploua.Chiar si asa acel drum paralel s-a deteriorat si se poate circula doar cu tractorul.Suntem la zi cu plata impozitelor ,atat noi cat si vecinii,dar......degeaba,poate la anu' dupa alegeri.multumesc

Alte discuții în legătură

Problema servitute de trecere magyari magyari Acum aproximativ 2 ani ne-am construit o casa, intr-o zona rezidentiala. Atunci ni s-a promis ca drumul din fata casei va fi proprietatea comuna a celor 4 ... (vezi toată discuția)
Masina zgariata florian_m21 florian_m21 Buna seara, I-am zgariat putin masina vecinului aseara in parcare, nu se vedea foarte bine aseara daca e ceva si nu m-am gandit sa ii las numarul de telefon ... (vezi toată discuția)
Cum dau in judecata primaria? daniela_0777 daniela_0777 Buna ziua. Am calcat intr-o groapa nesemnalizata, adanca de vreo jumatate de metru si cu un diametru de vreo 20-30cm. Aceasta groapa se afla pe un pod ... (vezi toată discuția)