avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... ultima proba: interviul
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

ultima proba: interviul

Bafta multa celor care sustin proba interviului in primele zile! pls puteti sa ne spuneti si noua, celor care dau interviul mai incolo cu ce fel de intrebari v-au " torturat"? intrebarea e valabila si pt cei care au trecut in anii trecuti de aceasta proba.. ms anticipat..:coffee:
Cel mai recent răspuns: Gavril , utilizator 18:55, 18 Septembrie 2008
Bafta multa colega Nadia !!=D>=D>=D>
nu ne spune nimeni nimic?...cum a fost la interviu,ce fel de intrebari,ce anume se urmareste cu acest interviu...sa ne spuna cineva!
Sa-ti verifice aptitudinile,moralitatea ,cum stai cu etica,deontologia. E lejer si nu te tin mai mult de 15 minute.Eu am nimerit la comisia in care Cioclei ,era presedinte.Efectiv mi-a luminat ziua,absolventii UB stiu de ce:D
amy22 ne poti spune te rog ceva mai concret,adica ce fel de intrebari ti s-au pus sau modul de abordare...pentru ceea ce vor sa verifice stie toata lumea,mai putin se stie mijlocul sau intrebarile prin care se doreste sa se afle atitudinea,moralitatea,etc...te rog daca poti sa zici ceva mai concret...
da,lucruri generale de genul „care este motivul ptr care ti-ai alege profesia? care sunt calitatile care te recomanda? ce valori morale trebuie sa aiba un magistrat din punctul tau de vedere? in ce domeniu vrei sa te specializezi?cum te-ai inteles cu fostii colegi de facultate? v-ati certat si cum s-a solutionat situatia? Din comisie facmm parte un judecator,procuror ,profesor ,psiholog. Psihologul te studiaza non stop.Profesorul nu iti adreseaza nicio intrebare ,doar magistratii. Minispete de genul -ai un prieten care are un prieten interlop, ce faci ? iesi cu ei la suc sau nu?

Alte discuții în legătură

Interviul pentru admitere in magistratura madalina delia madalina delia Buna ziua, Sper sa scriu unde trebuie..... Va rog, imi poate spune cineva in ce consta interviul care se sustine pentru intrare in magistratura, dupa ce ai ... (vezi toată discuția)
Concurs functionari publici-interviu AnaMariaaN AnaMariaaN Buna ziua! Am si eu o intrebare referitoare la proba interviului din cadrul concursului pt ocuparea unei functii publice. Se pun intrebari si din bibliografie ... (vezi toată discuția)
Consilier de probatiune paulabb paulabb Stie cineva despre concursul de consilier de probatiune? ceva mai concret, cineva care a participat deja odata la el? daca da, cum e interviul? (vezi toată discuția)