avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Absolvent de liceu - anunt AJOFM
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Absolvent de liceu - anunt AJOFM

Buna ziua!
Prietena mea terminat liceul pe 27.05.2011!in luna Iulie a depus primul dosar pentru cautarea unui loc de munca la agentia A.J.O.F.M Costesti.Astazi 06.10.14 a depus actele pentru a-si schimba domiciliul avand in vedere ca acum apartine de agentia A.J.O.F.M Pitesti.Mentionez ca sa angajat de cateva zile in Bradu...Angajatorul ii face carte de munca sau un contract pe o perioada...cum trebuie sa procedeze in cazul in care:
1)Daca isi deschide o carte de munca la acest job,la care dintre cele doua agentii trebuie sa anunte avand in vedere ca are domiciliu in Bradu si nu in Ciocesti(domiciliul anterior)
2)M-ai poate primi acei bani de la stat pt absolventi care sau integrat in munca inainte de a-si baga dosarul de somaj...acest citat era scris in ziar prin luna iulie ca primesc 450 lei si angajatorul nu m-ai plateste cartea de munca si alte taxe...
3)Daca nu isi deschide cartea de munca(nu m-ai lucreaza) cum poate proceda ca sa isi bage dosarul ca ea este inregistrata cu primul dosar la Costesti.
Astept un raspuns va rog frumos

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de somaj? kissizza kissizza buna...eu sunt absolventa a liceului,in 2010,si mi-am depus actele de somaj in termenul de 60 de zile...si din cate am inteles de la doamna de la somaj,daca in ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de indemnizatia de somaj daca am un contract de voluntariat? ContSters160566 ContSters160566 Buna seara. Am si eu nelamurire si daca ma poate ajuta cineva in domeniul asta, va multumesc aniticipat. Am absolvit Postliceala Sanitara anul acesta si ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de somaj + salariu? naomi_naomi naomi_naomi Buna ziua! Am absolvit facultatea in luna iulie 2012 si avand in vedere ca nu am reusit sa ma angajez intr-o perioada de 60 de zile de la absolvire, in data ... (vezi toată discuția)