Buna seara.
Am si eu nelamurire si daca ma poate ajuta cineva in domeniul asta, va multumesc aniticipat.
Am absolvit Postliceala Sanitara anul acesta si mi-am depus actele necesare pentru somaj (pentru absolventi). Problema este ca cei de la A.J.O.F.M de pe raza domiciliului meu unde mi-am depus dosarul, ma incurca spunandu-mi ca s-ar putea sa nu-mi aprobe acest somaj, deoarece am un contract de voluntariat cu o durata de 8 ore/zi (desi nu sunt remunerata pentru munca prestata).
Ce pot sa fac? Este normal asa ceva?!
Eu prestez un serviciu de buna voie, pentru a obtine la mana acea experienta pe care toti angajatorii o cer atunci cand te duci la un interviu. Deci, nu sunt platita pentru asta.
Care este procedura legala pentru a intra in posesia acestui somaj?
Este normal ca din cauza unui contract de voluntariat (fara niciun stimulent financiar), sa nu mai primesc indemnizatia de somaj? #-o Ca nu mi-se pare normal. Eu nu sunt angajata. Institutia respectiva nu ma plateste cu absolut nimic. Oare chiar pot fi impiedicata de acel contract de voluntariat si sa nu mai primesc indemnizatia de somaj in conditiile in care nu am niciun venit deocamdata? #-o