avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj Absolventi Medicina Generala
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj Absolventi Medicina Generala

Buna ziua,

In ce conditii un absolvent de medicina are dreptul la indemnizatie de somaj?
Am fost la diverse Ajofm-uri din tara si aproape fiecare are o varianta proprie a problemei:
-ca nu am avea dreptul al indemnizatie de somaj daca luam rezidentiatul
-ca avem drept la indemnizatie de somaj, dar doar de la 60 de zile dupa data absolvirii (fie ca luam sau nu rezidentiatul)
-ca trebuie sa ne depunem actele de somaj la 60 de zile pt indemnizatie
-ca trebuie depus dosarul la 10 zile de la absolvire ca sa primim indemnizatia incepand cu data absolvirii
-ca cine nu a depus in primele 60 de zile dosar la ajofm, pierde dreptul la indemnizatie de somaj conform legii 76/2002

Daca ne puteti lamuri in aceasta problema.
Va rugam sa ne spuneti si articolele din lege cu care trebuie sa ne sustinem cererea pentru indemnizatie de somaj. Raspunsurile dumneavoastra vor fi postate pe forumul Promotiei 2011 Medicina Generala.

Alte discuții în legătură

Ref.somaj luminitateodora luminitateodora Buna ziua, As dori sa stiu daca absolventii facultatilor de medicina au dreptul sa beneficieze de ajutorul de somaj conform Legii nr.76 din 2002? Va ... (vezi toată discuția)
Somaj pentru absolventi medicina Oanamed Oanamed Buna ziua! As dori sa va intreb despre drepturile absolventilor de medicina la somaj. Am aflat ca exista un regim special pentru noi, adica nu avem dreptul ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa terminarea facultatii nicoleta22 nicoleta22 este posibil ca dupa terminarea facultatii sa primesc somaj? mentionez ca sunt la masterat in alt judet, am terminat facultatea anul acesta si nu am un loc de ... (vezi toată discuția)