avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1772 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... valoarea pensiei de intretinere in 2011 pentru ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

valoarea pensiei de intretinere in 2011 pentru persoanele fara venit

Conform unei sentinte definitive si irevocabile sunt obligat la plata unei "pensii de intretinere in favoarea minorei, in cuantum de 25% din venitul net lunar realizat" dupa cum se arata in aceasta sentinta.
In momentul de fata nu sunt angajat iar aici apare nedumerirea mea:
In aceasta situatie, care este suma exacta care ar trebui sa o platesc lunar?
Trebuie sa tin cont de HG 1193/2010 unde salariul de baza minim brut pe tara garantat in plata se stabileste la 670 lei lunar sau de CCMUN 2011-2014 unde salariul minim este de 700 lei?
Daca trebuie sa calculez cuantumul pensiei la 670 lei, suma care trebuie sa o platesc este 25% din 670 lei (care este venitul brut) sau 25% din net, adica 25% din 510 lei ?
In acest moment sunt confuz deoarece am primit raspunsuri mixte si ma intereseaza un punct de vedere clar si la obiect, adica, care este cuantumul pensiei de intretinere in 2011 pentru o persoana care nu esta angajata.

Alte discuții în legătură

Explicati-mi hotarararea judecatoreasca !(va rog) karenina-roman karenina-roman Va rog frumos,explicati-mi si mie urmatoarea hot.jud.: ,,Majoreaza obligatia de intretinere stabilita prin sentinta civila nr.x/zzzz,a judecatoriei X , de la ... (vezi toată discuția)
Salariu Deldinik Deldinik care este salariul minim pe economie net? (vezi toată discuția)
Salariul minim pe 2011 cerica2007 cerica2007 Buna seara.In 2011 cat mai este salariul minim?La particulari ma refer.Cat este brutul, cat este netul?Multumesc (vezi toată discuția)