avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Deducere suplimentara la salariu
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Deducere suplimentara la salariu

Daca mama beneficiaza de indemnizatie pentru ingrijire copil pana la 2 ani, tatal poate lua in intretinere copilul (cu varsta sub 2 ani)? Adica tatal poate beneficia de deducere suplimentara la salariu? Daca nu, imi puteti spune unde exista aceasta prevedere? Cu multumiri
Cel mai recent răspuns: irina_v , utilizator 12:57, 7 Octombrie 2011
Pentru copilul minor aflat in intretinerea parintilor sau a tutorelui, deducerea personala se acorda integral unuia dintre parinti, conform intelegerii dintre acestia, respectiv tutorelui,in cf. cu prevederile art.96 din Norme de aplicare ale art.56 Cod Fiscal.
In concluzie,puteti beneficia de acesta deducere .
Multumesc frumos pentru raspuns. O zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deduceri din impozitul pe salariu pentru copii boicuoana boicuoana buna as dori si eu daca se poate sa stiu cat anume valoreaza deducerea de salar ,eu am trei copii si cine anume poate beneficia de aceasta (vezi toată discuția)
Deducere pentru copil pana in 2 ani alexandru andra alexandru andra Se poate ca tatal sa beneficieze de deducere avand in vedere ca mama primeste indemnizatie pentru crestere si ingrijire copil pana la 2 ani? Cei de la ... (vezi toată discuția)
Deducere suplimentara Vioreld Vioreld poate fi in intretinerea tatalui (la deducerea personala suplimentara) un nou nascut, desi mama acestuia este in concediu ingrijire copil (2 ani)? (vezi toată discuția)