avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 261 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Probleme Revisal Versiune 5.0.6.010
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Probleme Revisal Versiune 5.0.6.010

Buna ziua,
Eu am urmatoarea problema la completare, un salariat cu contract vechi de munca, cu 8 ore/zi, preluat din versiunea veche, fara sporuri sau vreo situatie speciala, i-am introdus salariul, iar in momentul verificarii in "Raport per salariat", la capitolul "Contracte Individuale de Munca Salariat" imi trece, la rubrica "Salariu+Sporuri" o valoare (mai mare) care nu are legatura cu salariul lui, in capitolul "Intervale vechime", rubrica "Salariu" este corect, iar la rubrica "Sporuri" este valoarea zero (ceea ce este corect), cu toate asta salariu+sporuri nu are valoarea corecta. Ce as putea face in aceasta situatie? Am tot incercat sa introduc din nou salariul, dar degeaba, eroarea persista, multumesc!

Alte discuții în legătură

Erori ale programului sau greselile noastre mihadoro07 mihadoro07 Buna ziua, am descarcat programul, am incarcat datele unitatii, angajatilor, toate bune si frumoase dar cand am verificat in raport pe salariat daca mi-a luat ... (vezi toată discuția)
Revisal vechi/revisal nou Arion Ramona Arion Ramona Am un angajat din 2009 in revisalul cel vechi cu norma intreaga, in iulie 2011 am modificat norma de lucru la 4 h,implicit salariul la 335 lei.In august am ... (vezi toată discuția)
Noua versiune revisal 5.0.8 Cornel  Vasile Cornel Vasile In data de 06.12.2011 a aparut pe www.inspectiamuncii.ro , versiunea nouă a aplicaţiei Revisal conform Hotărârii de Guvern nr. 1.105/2011 prin care sunt ... (vezi toată discuția)