avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Cum gasesc un avocat pe langa care sa stau pe perioada ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Cum gasesc un avocat pe langa care sa stau pe perioada stagiaturii??

Va rog sa ma ajutati cu cateva informatii..Am absolvit facultatea in 2006 si as dori sa incerc sa dau examenul de admitere in Baroul Vrancea...e ff greu pt ca nu cunosc pe nimeni si nu stiu cum trebuie sa procedez..am inteles ca trebuie sa stau pe lanfa un avocat pe timpul stagiaturii..si nu cunosc pe nimeni..daca iau examenul si nu am pe langa cine sa stau ce fac?..Cat ma costa stagiatura..adica ce suma trebuie sa dau " maestrului"?Va rog sa ma ajutati..nu stiu ce sa fac...Multumesc!
Cel mai recent răspuns: catcinemablue , utilizator 11:40, 30 Septembrie 2008
exista anunturi publicate in sectiunea de forum Colaborari .Iti recomand si site ul www.juridice.ro.
Multumesc din suflet.O sa revin cu intrebari daca mai am...
In primul rand inarmeaza-te cu putin curaj (doar vei fi avocat nu?) mergi la Barou si intreaba avocati (Cu vechime de cel putin 8 ani) daca vor sa aiba un stagiar si daca da, daca vrea sa colaborezi tu cu el .Asa am facut si eu si crede-ma am avut noroc.
Ms...am sa incerc si asa dar mai am o intrebare la tine...bineinteles dak vrei si imi poti raspunde...trebuie sa cotizez cu multi bani la avocatul pe langa care stau...nu de alta dar nu am o situatie financiara care sa-mi permita sa dau mii de euro pe an..asa cum am auzit ca costa...Multumesc oricum pentru sfaturi!
Exista posibilitatea de a nu fi remunerata deloc , sau exista posibilitatea de a fi platita,depinde de respectivul avocat.
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Septembrie 2008
Admin, administrator

Alte discuții în legătură

Incepere stagiatura deya deya in cat timp de la promovarea examenului de admitere in barou trebuie sa incepi stagiatura?? (vezi toată discuția)
Stagiatura , conditii maestru siempreska siempreska Unde gasesc conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca un avocat definitiv pentru a fi maestru? As vrea sa stiu ce cheltuieli si taxe are de platit pt a ... (vezi toată discuția)
Tutorial admitere avocatura roumanie roumanie As dori si eu niste informatii despre ce pasi trebuie sa urmezi ca sa intri in avocatura. Probabil unii gandesc de pe acum ca am terminat facultatea cum a ... (vezi toată discuția)