avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... REVISAL (1)
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

REVISAL (1)

La rubrica "data la care produce efecte" cum e corect sa completam?
Data de acum de cand completex revisalul asta nou sau data de la ultima modificare legata de salariatul respectv?
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 20:26, 8 Octombrie 2011
Pe langa intrebarea lui GGP mai am o nedumerire:
Stiu ca trebuie sa incarc contractele in derulare la data de 01.08.2011inclusiv suspendatele). Intre timp, am transmis in vechiul REVISAL o incetare si de curand o angajare.
Intrebare: In noul Revisal incarc DOAR pe cei existenti la 01.08.2011 sau incarc si incetarea si respectiv angajarea efectuata de curand?
intre timp m-am edificat...
data la care isi produce efectul e data la care intra in vigoare modificarea; daca la 01.10.2011 se modifica salariul si completarea in revisal se face pe 08.10.2011, se completeaza data la care isi produce efectul respectiv 01.10.2011.
pt cealalta nedumerire, datele sunt deja transmise prin revisalul anterior versiunii 506, deci, ca atare se preiau automat si nu mai este necesara recompletarea.
va rog sa ma corectati daca este gresit.
multumesc!

Orice modificare a c.i.m. aparuta dupa intrarea in vigoare a HG nr.500/2011 trebuia completata si transmisa prin noua versiune a REVISAl-ului ... HG nr.161/2006 a fost abrogata la data de 01.08.2011 , astfel incat chiar daca se mai poate transmite fisierele .xml aceste se fac pe riscul angajatorilor ...
se poate transmite fisierul rvs si sambata sau duminica sau astept pana luni?
Da, se poate transmite REVISAL-ul in aceste zile ... nu scrie nicaieri ca acesta trebuie transmis numai in zile lucratoare ...

Alte discuții în legătură

Revisal modificat 16.08.2011 Irmuresan Irmuresan Imi spune si mie cineva, va rog, cum se genereaza fisierul xml in noua forma de revisal? (vezi toată discuția)
Revisal nou carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua ! Am ajuns la transmitere registru, si nu stiu de ce primesc mesajul cum ca folderul este gol ?!? Are legatura cu acea terminatie ? rvs versus xml ... (vezi toată discuția)
Revisal (2) GGP GGP Rubrica \"data la care produce efecte\" nu ramane cea pusa de mine,tot revine la data sistemului.Eu am pus data de la ultima modioficare legata de salariat si ... (vezi toată discuția)