avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... reclamatie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

reclamatie

Sunt unul din mai multi locatari revoltati, insultati,amenintati, de catre unii posesori de animale de companie. Nu numai ca ne sfideaza murdarind spatiul verde din jurul blocului si spatiul rezervat copiilor, dar in mod special o anume familie ne insulta, aducandu-ne injurii, amenintari cu bataia si ca vor pune cainii pe noi. Cum noi, de exemplu locatatrii care stau la parter in mod special suportam aceste lucruri, in ce articol de cod penal de incadram si ce putem face sau cum sa procedam, fiindu-ne frica de acesti oameni deoarece in cartier sunt mai "renumiti"?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 01:30, 9 Octombrie 2011
Plangere la politistul de proximitate cum ca va ameninta ca o sa fiti atacati de cainii de care au grija.
daca aveti martori ca v-au amenintati atunci faceti o plangere la sectia de politie de care apartineti
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Octombrie 2011
ZeosSupreme, utilizator
Formulati o sesizare la politia pe raza teritoriala a careia sunteti arondata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calomnie adrianaro adrianaro in urma constructiei ilegale a unui gard in jurul blocului, am fost acuzata de 3 locatari , ca am depus plangere la politie si ei au fost obligati sa darame ... (vezi toată discuția)
Buna ziua vecina ne ameninta pe mine si pe mama mea. pot depune ... Karina_I Karina_I Buna ziua Vecina ne ameninta pe mine si pe mama mea. Pot depune plangere in numele amandurora? (vezi toată discuția)
Spatiul verde din jurul blocului scor.pio scor.pio Va salut! Am si eu o intrebare va rog. Spatiul verde din jurul blocului apartine primariei sau asociatiei de proprietari? De ce va intreb. In urma cu un an, ... (vezi toată discuția)