Buna ziua , am o problema legata de mesageria de la [editat]...de o luna primesc sms de la [editat]...circa unul pe saptamina ,de fiecare data cind il primesc pe factura orange imi apare ca as fi dat eu sms catre ei si sint taxat cu 3 euro plus tva....in el scrie pt info suna la [editat] (asa te taxeaza din noi cu 3 e( sau iesire clik pe h[editat] asta fiind o pagina pe care nu poti accesa nimic, nu te poti inregistra.Am fost la [editat] si au negat orice parteneriat cu acestia
[editat]
Domeniul de activitate: 9200 - Activitati de jocuri de noroc si pariuri (sic!)
Sediu social: [editat]
Am citit factura mea detaliata si am constatat cu stupoare ca am 4 sms-uri trimise catre ei...ceeace nu s-a intimplat. Azi am primit iar si iar am 3 euro in plus.....m-am dus din nou la sediul central [editat] de data asta unde dupa multe explicatii baiatul de acolo spune ca oricine poate veni sa inregistreze o cerere pt un nr scurt cu suprataxa....deci banii in plus din factura mea , daca as plati-o ei ar trebui sa-i verse in contul escrocilor? Mi-a spus ca nu poti fi taxat pt un sms primit..si ghici ce? Tocmai am fost taxat de fiecare data pt fiecare ....Am citit pe net si e plin de astfel de cazuri nu-a unicat desi ei asa sustin
[editat]
Ce este de facut?
Adresati o reclamatie scrisa operatorului de telefonie mobila,insotita de copii ale facturilor,si solicitati rezolvarea problemei.In caz de nereusita,apelati la protectia consumatorului,tot in scris si cu dovezi.
acelasi lucru l-am patit si eu , numai ca am primit vreo 8. Am fost la [EDITAT], aveti 24 euro cost suplimentar pentru mesaje cu suprataxa, respectiv ati comandat jocuri si muzica. Deci eu n-am facut practic nimic, am primit mesajul si mi-a luat 3 euro, exact asa. Ieri dimineata inca vreo doua, le-am sters , azi 31 euro cost suplimentar. Sa fim seriosi acum , cine comanda jocuri si muzica prin sms cand net-ul este plin de asa ceva ? Cred ca singura solutie e sa-mi inchei abonamentu.
PAI DC SA-L INCHID?rAMINEM CU DATORII SI NE DAU IN PRIMIRE.aSA MI-A ZIS SI MIE SA-MI SISTEZE PRIMirea tuturor sms-urilor sau sa-mi schimb nr de telefon , il am de 20 ani cred...chiar nu ne ajuta nimeni????
pentru rezolvarea problemei puteti incerca urmatoarea varianta... trimiteti un sms la 1229 cu mesajul stop jocuri/muzica.(0,05E+TVA). sper sa va fie de folos.:rolleyes: