avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Emitere factura (Prestator de servicii:Germania - ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Emitere factura (Prestator de servicii:Germania - Beneficiar:Romania)

Buna ziua!

Am o firma care presteaza servicii IT, cu sediul in Germania, platitoare de TVA.
Am primit o oferta de a lucra la un proiect pt o firma care are sediul in Romania, platitoare TVA.
Intrebarea mea este cum trebuie emisa factura? Cu sau fara TVA?
Cel mai recent răspuns: xerxes , utilizator 15:54, 9 Octombrie 2011
fara tva, astfel de servicii se incadreaza la regula generala B2B.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mod facturare la transport marfa international si decl.390 ncris78 ncris78 O firma care presteaza activitate de transport international de marfuri efectueaza un transport Germania-Romania, in baza unei comenzi de transport emisa de o ... (vezi toată discuția)
Tva servicii catre client ue dgnConsulting dgnConsulting Am si eu nevoie de inca o parere vis-a-vis de urmatoarea situatie: - furnizorul este din RO, platitor de TVA - clientul este din UE, platitor de TVA, nu are ... (vezi toată discuția)
Tva - prestari servicii intracomunitare elena-izabela elena-izabela Buna ziua, De putin timp lucrez la o firma (cu sediul declarat in Romania si platitoare de TVA) care presteaza servicii de testari si analize tehnice pentru ... (vezi toată discuția)