avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... inregistrare gresita revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

inregistrare gresita revisal

Am facut o inregistrare in revisal si am gresit art din Cm , din decizia de plecare a angajatului. Ce pot face?
Cel mai recent răspuns: IulianRD , utilizator 11:59, 10 Octombrie 2011
Intrati in revisal ... Contracte / Incetare / Corectie ... si corectari eroarea ...
Apoi intrati in Registru / Generare Registru ... generati in nou fisier .rvs pe care-l trimiteti online ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal (2) GGP GGP Rubrica \"data la care produce efecte\" nu ramane cea pusa de mine,tot revine la data sistemului.Eu am pus data de la ultima modioficare legata de salariat si ... (vezi toată discuția)
Revisal modificat 16.08.2011 Irmuresan Irmuresan Imi spune si mie cineva, va rog, cum se genereaza fisierul xml in noua forma de revisal? (vezi toată discuția)
Urgent gresit salariati revisal - alta firma cioc natalia cioc natalia Buna seara, va rog urgent un raspuns.... Am inregistrat in revisalul cel nou, salariati(contracte) pe firma X care nu trebuia, dar de fapt trebuia pe firma Y. ... (vezi toată discuția)