avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general operatiuni bancare in valuta
Discuție deschisă în Contabilitate în general

operatiuni bancare in valuta

buna ziua!
pana acum nu am efectuat operatiuni in valuta si nu sunt sigura ca am procedat corect, asa ca va rog sa ma ajutati.
am urmatoarea situatie:am incasat o factura de 536 eu la curs bnr 4.3. dupa cateva zile am transferat in contul curent de lei 530 eu la curs bnr4.35, dar cursul bancii este de 4.27. eu am facut inregistrarea 581-2263,1 /665 -42,4 in debit si 5124 credit . intrebarea mea este cum inregistrez la sfarsitul lunii soldul de 6 eu, pentru ca trebuie sa apara soldul in lei,nu?

Alte discuții în legătură

Sold valuta banca modimpex modimpex buna as dori sa ma ajute cineva cu urmatoarea problema: am deschis un cont in valuta si am incasat o factura de 536 eu la curs 4.29. dupa cateva zile am ... (vezi toată discuția)
Transfer valuta dragalina2006 dragalina2006 am transferat din contul de lei o suma in contul de valuta, cu alte cuvinte am cumparat valuta din contul de lei si am transferat-o in contul de valuta. cursul ... (vezi toată discuția)
Incasare in valuta-jurnal de b-ca in valuta. luciapap luciapap In data de 02.06.11 un client a virat in ct de valuta 5000 euro, pe care in data de 20.06.11 directorul ia bagat in ct in lei tot la aceeasi banca.In extrasul ... (vezi toată discuția)