avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general penalitati impozit forfetar
Discuție deschisă în Contabilitate în general

penalitati impozit forfetar

Buna ziua,
as dori sa stiu daca conform noii OG nr. 30/2011, firmele care isi platesc datoriile pana la finalul anului sunt scutite de penalitatile care s-au acumulat datorita neachitarii impozitului forfetar.

Cel mai recent răspuns: ContSters145448 , utilizator 13:37, 10 Octombrie 2011
Da,sunt supuse anularii penalitatile aferente obligatiilor fiscale declarate de contribuabili si celor stabilite prin decizii de impunere emise de organele din subordinea ANAF.
Ultima modificare: Luni, 10 Octombrie 2011
ContSters145448, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Og.30/2011-si pt.if. ? mymymymy mymymymy Buna ziua, am un IF. din 2006,nu am platit cas,cass ,in urama unei citatii m-au informat suma datorata ( baza =dobanda ) este o nebunie sa platesc atatea ... (vezi toată discuția)
Lmpozit pe venitul din inchiriere craciun159 craciun159 asi dori sa stiu cum, unde si cat se plateste pentru un contract de inchiriere locuinta (vezi toată discuția)
Este adevarat ca putem scapa de dobanzi ? majoritar majoritar Am citit pe forumul dv. ca guvernul pregateste o OG.prin care cei care au darile la zi pot scapa de dobanzi,ESTE ADEVARAT ? In speta eu am dobanzi mai mari ... (vezi toată discuția)