avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Deschidere salaon unghii false
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Deschidere salaon unghii false

Buna ziua,

As dori sa deschid un salon de unghii false, eu mai am o firma si printre toate codurile caen cre le am in afara de obiectul principal il am si pe cel cu 9604, dar am inteles ca mi-ar trebui si codul 9602, este adevarat?
Ce trebuie sa fac mai departe?

Multumesc
Desigur, trebuie sa apelati la un avoat pentru redactarea actelor ,veticompleta obiectul de activitate cu activitatea 9602 Coafura si alte activitati de infrumusetare , clasa ce include servicii efectuate de frizerii,coafuri, si cabinete de cosmetica. Codul 9604 cuprinde doar activitati de intretinere corporala(masaj).Se actualizeaza actul constitutiv , in baza hotararii ad. generale si se inscrie la Registrul comertului .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salon unghii false - conditiile necesare ahiile ahiile Buna ziua Ma poate ajuta cineva cu informatii legat de deschiderea unui salon de unghii false? 1. Vreau sa stiu ce cod CAEN este atribuit acestei ... (vezi toată discuția)
Ce cod caen pot folosi? Lauramlr Lauramlr Buna ziua! Având în vedere că meseria de stilist extensii gene a fost introdusă în România, in urma unui curs de extensii gene, pot deschide un PFA ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! vreau sa deschid un salon de infrumusetare si remodelare ... Ioanazip Ioanazip Buna ziua! Vreau sa deschid un salon de infrumusetare si remoedelare corporala. Ce cod caen imi trebuie? Serviciile incluse ar fi: - micropigmentare ... (vezi toată discuția)