avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Cine stabileste sanctiunea pentru lucrari constructii ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Cine stabileste sanctiunea pentru lucrari constructii in zone protejate?

Locuiesc in sectorul 5, intr-o zona protejata. Inspectorii in constructie de la acest sector ma tot amendeaza, pentru lucrari inchipuite (eu contest amenda, cistig, primaria imi plateste cheltuieli de judecata). Asta in citeva rinduri, iar acum se repeta povestea: cica o amenda din 2007 sau 2008, nici ei nu stiu sigur, am omis sa o platesc si si-au ad7us aminte si mi-au facut iar un proces verbal de amenda in 2010 prin vara (motivul amenzii este acelasi - nimeni nu a avut bunavointa sa se uite sa vada ca s-au judecat cu mine si au pierdut procesul ). Daca autorizatia de construire o emite doar primaria mun.Bucuresti , oare nu ei sunt cei care ar trebui sa ma sanctioneze? Care este legea care reglementeaza- stipuleaza acest lucru:?
Cel mai recent răspuns: perlutina , utilizator 20:27, 26 Octombrie 2011
Imi cer scuze, dar caut in legea 50/91 ce mi-ati subliniat si nu gasesc. Oare de ce? Unde trebuie sa caut?
Cu multumiri.
Am gasit, multam.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urbanism martzipan martzipan Buna ziua. Vreau sa-mi consolidez casa in care locuiesc care se afla la mai putin de 100m de un monument istoric. Se cheama ca se afla in zona de protectie a ... (vezi toată discuția)
Urbanism - emitere autorizatii de constructie editaama editaama intr-o institutie publica se poate ca o persoana angajata ca muncitor intr-un alt compartiment decat cel de urbanism fara o dispozie data de primar, sa ... (vezi toată discuția)