avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale servicii contabilitate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

servicii contabilitate

Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati intr-o problema: pot eu ca economist(licentiat) sa-mi infiintez o societate pentru servicii de contabilitate?Nu sunt expert contabil, dar am inteles ca pentru un anume cod caen se pot desfasura servicii de contabilitate( intocmire diverse situatii contabile) pentru societati. Stiu ca bilantul nu se poate semna decat daca esti angajat la societatea respectiva.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: maria3000 , utilizator 13:34, 16 Septembrie 2008
Buna ziua,
Da, exista un cod CAEN care iti permite sa oferi anumite servicii contabile, consultanta. Cauta codul CAEN pe mfinante sau in programul de declaratii.Dc am timp pot verifica si eu si eventual iti transmit mai tarziu. Pt semnare bilant treb sa fii expert sau sa ai angajare pe post de Director Economic la societate. Cred ca exista si aici limita la cifra de afaceri unde se cere sa fie semnat de un expert.
consultati
[ link extern ]
Activitati profesionale, stiintifice si tehnice
[ link extern ]


Buna ziua tuturor!!!
Sper sa fiu de ajutor cu ce voi spune: deoarece nu am drept de semnatura, mi-am facut firma de contabilitate primara pe caen 7412(vechi) dar cand mi-au eliberat certificatul au specificat pe el in paranteza "contabilitate primara". astfel ca nu am voie sa practic cf. codului caen decat conta primara.
Daca am fost de ajutor, ma pot declara fericita ca in sfarsit pot ajuta si eu pe cineva, daca am gresit.......mii de scuze dar asa mi-au facut-o la reg. comertului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma de evidenta primara contabilitate ioanaviviana ioanaviviana Buna ziua, Vreau sa stiu daca-mi pot infiinta o societate care sa aiba in principal obiect de activitate -evidenta primara de contabilitate; -am inteles ca ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma servicii contabilitate odilia odilia Pot infiinta o firma de servicii de contabilitate (caen 7412) daca sint doar economist? Nu audit, nu evaluare, nu alte minuni care sa necesite calitatea de ... (vezi toată discuția)
Daca am o firma de consultanta nefiind membru ceccar pot tine contab lylyan lylyan Buna ziua Sunt angajata ca si economist. Nu sunt membru ceccar. Firma la care sunt angajata are ob sec de activitate evid contabila si al ob. ... (vezi toată discuția)