ContSters210520 
	    	Utilizator

ContSters210520 
	    	Utilizator	    

ContSters210520, utilizator
 ContSters210520, utilizator 	
			 t.simona 
	    	Utilizator

t.simona 
	    	Utilizator	    

sidor 
	    	Utilizator

sidor 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 mihaelamure	                   

buna, am o datorie la finante pe tva la care s-au adaugat si penalitati si majorari. vreau sa platesc pana la sfarsitul anului sa am scutire de penalitati si ... (vezi toată discuția)
	                    mihaelamure	                   

buna, am o datorie la finante pe tva la care s-au adaugat si penalitati si majorari. vreau sa platesc pana la sfarsitul anului sa am scutire de penalitati si ... (vezi toată discuția)

tatiana_galati	                   

Buna ziua,
As dori sa stiu daca o societate cu activitate suspendata, a carei fisa pe platitor indica o singura suma de plata, si anume, pentru \"Dobanzi si ... (vezi toată discuția)
	                    tatiana_galati	                   

Buna ziua,
As dori sa stiu daca o societate cu activitate suspendata, a carei fisa pe platitor indica o singura suma de plata, si anume, pentru \"Dobanzi si ... (vezi toată discuția)

coca_ab	                   

in incercarea de a profita de legea data de scutire plata penalitati la tva,am fost azi la finante sa vad de ce scutire beneficiez.Am o datorie principala de ... (vezi toată discuția)
	                    coca_ab	                   

in incercarea de a profita de legea data de scutire plata penalitati la tva,am fost azi la finante sa vad de ce scutire beneficiez.Am o datorie principala de ... (vezi toată discuția)