avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cazier fiscal din cauza unei firme declarate inactiva
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cazier fiscal din cauza unei firme declarate inactiva

Buna ziua. cu cativa ani in urma am deschis o firma cu un prieten. Amandoi suntem administratori cu puteri depline. Nu am desfasurat activitate pe firma deloc. In 2009 a fost declarata inactiva. Din aceasta cauza, sunt inscris cu fapte in cazierul fiscal. Ce trebuie sa fac sa o inchid de tot? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: xpinu , utilizator 13:15, 17 Octombrie 2011
trebuie sa depuneti declaratiile astfel incit sa reactivati firma. apoi o puteti lichida.
cazierul fiscal se va sterge in 3 luni de la data reactivarii.
Buna ziua,

Ce se intampla in cazul in care firma este radiata si lichidata, dar nu a fost declarata activa,
desi au fost depuse toate declaratiile inainte de procedura de lichidare. Se mai poate modifica cazierul fiscal al reprezentantului legal persoana fizica mai devreme de 5 ani?

Multumesc,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara. am rugamintea sa ma ajutati. am fost administrator ... Ana.stefanescu78@gmail.com Ana.stefanescu78@gmail.com Buna seara. Am rugamintea sa ma ajutati. Am fost administrator intr-un SRL care din 2012 nu a mai depus declaratii si care nu a mai avut activitate. In 2015 ... (vezi toată discuția)
Stergerea faptelor din cazierul fiscal - problema - vid legislativ dan_cs dan_cs Buna ziua, Am fost administratorul unei firme. Pentru intarzierea depunerii declaratiilor, firma a fost declarata inactiva. In sept 2011, am depus ... (vezi toată discuția)
Reactivare firma preluata de lichidator gurauflorin88 gurauflorin88 Pot sa reactivez o firma preluata de o firma lichidatoare? Firma a fost deschisa in 2007, in 2009 a fost inchisa pentru inactivitate, in 2010 a fost preluata ... (vezi toată discuția)