avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Nefunctionare parola - depunere Revisal la ITM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Nefunctionare parola - depunere Revisal la ITM

Care este solutia in cazul in care esti nevoit sa depui la ITM Revisal-ul (nu functioneaza parola veche, sau ai o societate care face prima angajare) si angajatul de acolo iti spune ca nu i se deschide fisierul?
Sunt zeci de oameni carora li se spune acest lucru.
Nu cumva este nestiinta si neputinta celor de la ITM? Sau facem noi o greseala undeva?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:23, 12 Octombrie 2011
Parolele vechi nu mai functioneaza.Mergeti la ITM si depuneti acolo-Revisal si luati din nou parola.
Da, despre acest caz intreb, cand esti nevoit sa mergi la ITM.
Cei de acolo iti raspund ca nu pot deschide fisierul.
Din ce versiune ati depus?A-ti facut cu aplicatie proprie sau cea din Revisal?
Cred ca REVISAL are o optiune pentru verificarea fisierului generat (parca am vazut ceva de genul asta, acum nu am in fata programul), daca are verificati inainte fisierul.
Cu aplicatia din Revisalul nou si am generat fisier tip rvs, pe care ITM-ul nu il poate deschide.
Am primit mai multe telefoane de la persoane care au intampinat aceeasi problema.

Alte discuții în legătură

Revisal ContSters159916 ContSters159916 Incerc sa trimit revisalul pe e mail. S a generat un fisier rvs. Dar cand am intrat pe site sa l transmit apare sa inkrc un fisier xml.In acest caz ce sa fac? ... (vezi toată discuția)
Transmitere revisal julia_chi julia_chi Stie cineva daca pentru transmiterea noului format al Revisal trebuie o noua parola? Pe noua pagina de transmitere nu imi recunoaste parola. (vezi toată discuția)
Revisal varianta 500/2011 din 15.08.11 o puteti folosi? ContSters86219 ContSters86219 Am incercat sa folosesc varianta noua din 15.08.2011 si-mi da mesaj ca nu e buna parola... a reusit cineva sa transmita registrul cu noua varianta? (vezi toată discuția)