M-ATI PUTEA INDRUMA (CU O PARERE AVIZATA)CUM SA PROCEDEZ SA POT RENUNTA LA REPARTITOARELE DE LA CALORIFERE?
PLATESC MULT SI NU AM CALDURA(STAU LA ET 4 SI AM INTELES CA DIN CAUZA REPARTITOARELOR LA ET SUPERIOARE NU SUNT MAI MULT DE 19 GRADE).AS VREA CAT MAI REPEDE SA SCAP DE ELE.
VA MULTUMESC
Daca doriti numai dumneavoastra sa renuntati la repartitoare faceti o cerere de renuntare catre firma care deserveste acel imobil . (v-am indrumat direct la firma ca sa fie mai eficient si nu prin asociatie care poate taragana sau uita cererea dvs . )
V-ati gandit ca daca renuntati numai dvs. la acele repartitoare, o sa platiti cu un procent de aprox. 20% ( a se vedea mai bine procentul din L. 325/2006) decat cel mai mare consum inregistrat in acea luna, in acel condominiu ?.
Daca oricum ati fost campion la consumul de energie termica, adica ati platit mult mai mult decat ceilalti, renuntati la repartitoare , daca nu...
Stimata "economista" , inainte de a arunca repartitoarele, faceti robineti de aerisire la calorifere, ca sa circule agentul termic prin tot caloriferul, apoi faceti reclamatie la punctul termic sa livreze agentul termic la temperatura conform unor normative,pe care unii din consultantii de aici posibil sa le stie. NU repartitoarele sunt de vina,ci din contra,asa cum vi s-a raspuns de catre consultanti. Este o chestiune tehnica,iar administratorul si presedintele pot face reclamatii ,cu constatare obligatorie la dvs.in ap.de catre firma care livreaza agentul termic cum ca aveti numai 19 grade.
Eu sunt un utilizator ca si dvs, dar am ceva experienta cu lipsa de caldura la ultimul etaj,iar acum este excelent,si la pret si la conditii(am repartitoare)