avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Repartitoare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Repartitoare

M-ATI PUTEA INDRUMA (CU O PARERE AVIZATA)CUM SA PROCEDEZ SA POT RENUNTA LA REPARTITOARELE DE LA CALORIFERE?
PLATESC MULT SI NU AM CALDURA(STAU LA ET 4 SI AM INTELES CA DIN CAUZA REPARTITOARELOR LA ET SUPERIOARE NU SUNT MAI MULT DE 19 GRADE).AS VREA CAT MAI REPEDE SA SCAP DE ELE.
VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: BX , utilizator 08:42, 14 Octombrie 2011
economista a scris:

[...]CAT MAI REPEDE SA SCAP DE ELE.

S-a raspuns mai detailat in acest topic:
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

lipsa parti comune ale blocului- se pot cere cheltuieli de incalzire ? NeluBalas NeluBalas Buna seara.Subsolul blocului este neamenajat ( pamant pe jos cum a ramas de la constructor),tevile sunt izolate ,pe casa scarii caloriferele au fost ... (vezi toată discuția)
Cate gigacalorii se consuma intr-un bloc fara repartitoare? drg75 drg75 Am constatat in blocul in care locuiesc o \"ceata\" destul de deasa in ceea ce priveste intelegerea aspectelor legate calculul cotelor de caldura cu ajutorul ... (vezi toată discuția)
Renuntare repartitoare caldura stelach stelach Buna ziua, Pentru a renunta la repartitoarele de caldura este nevoie de acordul locatarilor din bloc?Este vorba despre un apartament situate la ultimul etaj, ... (vezi toată discuția)