avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... relatia profesor- elev in scoala
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

relatia profesor- elev in scoala

Buna ziua! Am o fetita in clasa VI, care a fost agresata fizic, verbal, si notata cu 3 de profesorul de muzica , comportandu- se astfel si cu alti copii. Conducerea scolii stie despre situatia acestuia, care atunci cand reuseste sa ajunga la ore este sub influenta alcoolului, manifestandu-se nedemn pt. un profesor, dar nu ia nici o masura.
Copilul invata f. bine si este f. cuminte si este in stare de soc . Ce pot sa fac ?
Cel mai recent răspuns: sebastian-barbulescu , utilizator 17:02, 11 Octombrie 2011
In primul rand sa anuntati conducerea scolii..
Apoi e bine sa depuneti un referat inspectoratului scolar, si sa anexati mai multe petitii...ale celor agresati, ori deranjati de comportamentul cadruli didactic...
Si foarte important sa mergeti cu fetita la un psiholog, pentru a vedea despre ce este vorba, e posibil in cel mai rau caz sa vorbim de un soc post-traumatic...
Cu stima,
Va multumesc f. mult pt sfat si promptitudine.
Cu multa placere si va mai asteptam pe avocatnet.ro
:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agresiune copil la scoala miaaleja miaaleja buna ziua, azi fetita mea de 7 ani a venit de la scoala batuta de un coleg de clasa.dar batuta destul de bine are vanatai,zgarieturi pe fata.Am fost si am ... (vezi toată discuția)
Declaratie pe proprie raspundere parinti pentru fapte ale elevului in timpul cursurilor adrianak72 adrianak72 Buna seara, Intrebarea mea este legata de urmatoarea situtatie cu care ne confruntam cu colegele. In scoala la care predau eu, ca profesor de sprijin, avem ... (vezi toată discuția)