avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Promovare rapida
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Promovare rapida

Buna seara . Va rog frumos daca se poate sa -mi raspudeti la urmatoarea intrebare referitoare la promovarea rapida.Exista prevedere legala (ordonanta , hotarare, ordin ,etc) care sa suspende sau sa anuleze prevederile art 65 , pct.3 din L 188/1999 referitor la promovarea rapida in gradul profesional imediat superiorcelui detinut. multumesc mult
Cel mai recent răspuns: iscoditorul , utilizator 21:48, 25 Octombrie 2011
Nu
daca verificati legea 188/1999 modificata cu lg 140/2010 veti vedea ca promovarea rapida a fost suspendata pana la 31 dec 2010
pentru anul 2011 nu stiu sa existe o alta prevedere de suspendare, amanare sau ceva de genul acesta
cert este ca regulamentul de care se vb la art 135 din hg 611/2008 nu a aparut si deci nu se pot organiza examene de promovare rapoda, in lipsa unui astfel de regulament

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare in grad cipanu cipanu pana la ce data se organizeaza examenul de promovare in grad? se poate organiza in luna septembrie ac daca indeplineste conditiile de promovare? (vezi toată discuția)
Aviz anfp ptr promovare grad primcaz primcaz Buna ziua, As vrea sa stiu daca ptr organizarea unui examen/concurs ptr promovare a functionarilor publici intr-un grad profesional superior, este necesar ... (vezi toată discuția)
Promovare in clasa pentru functionarii publici cutremur cutremur As dori sa stiu daca promovarea in clasa profesionala 1 este conditionata de absolvirea studiilor de lunga durata cu diploma de licenta doar pe timpul in care ... (vezi toată discuția)