Va rog sa ma ajutati sa aflu daca mama mea beneficiaza de subventie la intretinere.
Locuieste la oras,singura, intr-un apartament cu 2 camere si are centrala pe gaz, iar pensia ei este de 718 lei.
Nu poseda masina sau alte bunuri specificate in lege
Va multumesc
OUG 70/2011:
Art. 7 (1) Consumatorii vulnerabili care utilizeaza pentru incalzirea locuintei energie termica furnizata in sistem centralizat beneficiaza de ajutor lunar pentru incalzirea locuintei acordat din bugetul de stat, denumit in continuare ajutor pentru energie termica, in situatia in care venitul net mediu lunar pe membru de familie este de pana la 786 lei in cazul familiilor si 1.082 lei in cazul persoanei singure.
Ar avea dreptul la 62 lei.
multumesc ptr raspuns.
am o singura nelamurire referitoare la acordarea subventiei in functie de tipul de incalzire si anume am citit ca doar cei care utilizeaza energie termica centralizata beneficiaza de subventie, cei cu centrale proprii pe gaz, nu.
Eu ti-am dat sursa de unde am citit. Poti sa-mi dai sursa unde ai citit ca cei cu CT nu beneficiaza?
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Ajutor incalzire
ramonaramona
Buna ziua, va rog sa ma lamuriti la aspectul pentru ajutor incalzire...momentan nu lucrez, si am incheiat colaborarea cu societatea la care am fost angajata ... (vezi toată discuția)