avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... act notarial
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

act notarial

Prin ce fel de act notarial as putea ceda dreptul de folosinta al unui autovehicul temporar , fara a fi instrainat definitiv ? Va multumesc pt eventualul ajutor !
Cel mai recent răspuns: ContSters141818 , utilizator 17:44, 12 Octombrie 2011
Printr-un contract de uzufruct pe perioada determinata, gartuit sau oneros!

Se poate incheia si sub semnatura privata , daca nu paraseste tara cu autovehiculul.
contract comodat...
Contract de comodat, imprumut de folosinta gratuit, autentificat. Cu acest contract de comodat poate si iesi din tara cu masina.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract comodat auto ramostan ramostan M-ar interesa ce drepturi am incheind un contract de comodat pentru un autoturism ? Pot circula cu auto si in afara tarii ? Mai am nevoie si de alte documente ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat auto cu masina inscrisa in bulgaria user_andrei user_andrei Va salut. Sunt administratorul unui S.R.L si as dori sa stiu daca se poate incheia un contract de comodat auto intre mine si societate avand o masina inscrisa ... (vezi toată discuția)
Procura notariala pentru tara membra ue (bulgaria) zeppelyn20 zeppelyn20 sunt din iasi si doresc sa imputernicesc o persoana pentru a folosi si pentru a putea iesi din tara cu un autoturism. Am fost la mai multe cabinete notariale ... (vezi toată discuția)