avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract intretinere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract intretinere

buna ziua
in 2004, bunicii au incheiat un contract de intretinere cu unchiul meu, printre care se afla si punerea in posesie a 1900mp (1100 curti si 800 teren arabil).in 2008 bunicul a decedat, unchiul a facut cadastru la casa lui, si acum vrea ca eu sa daram gardul ce ne separa curtile, adica practic sa il mut cu cca.2m, pentru ca lui nu ii iasa suprafata de 1900 mp.
gardul are 10 ani de cand e construit, si pana acum nimeni nu a avut nicio problema.
in plus, in acel act de intretinere nu scrie cum e impartita suprafata de 1100 mp curti si anexe.
intrebarea ar fi daca are acoperire legala pentru ce vrea sa faca sau daca eu sunt obligat sa mut gardul?
mentionez ca bunica mai traieste.
multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters224434 , utilizator 15:00, 12 Octombrie 2011
Bună ziua,

Din punctul meu de vedere, nu vă poate obliga decât prin introducerea unei cereri de chemare în judecată să mutați gardul. Sunteți sigur că respectivul gard este pe terenul lui, și astfel îi încalcă dreptul de proprietate?
mergeti la cadastru si informativa "topografia terenului."

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu proprietate iulianbastan iulianbastan Salut! Am si eu o nelamurire si va implor sa ma ajutati. Bunicii mei (decedati ambii)au 3 copii: mama, o matusa si un frate. Ca avere a ramas un teren ... (vezi toată discuția)
Schimbare categorie de folosinta teren sabina84 sabina84 O persoana are in proprietate(act de vinzare cumparare) o suprafata de teren intravilan,din care(sa presupunem orientativ) 400 mp ... (vezi toată discuția)
Teren in plus la masuratori mih4y mih4y buna ziua ce se poate intampla daca in urma masuratorilor topografice iese teren in plus ? mentionez ca pe actul de proprietate este trecuta o suprafata de ... (vezi toată discuția)